Agenda

Track 1 Track 2

7:30 am

8:30 am

9:15 am

9:20 am

9:45 am

10:15 am

11:45 am

12:15 pm

12:30 pm

1:15 pm

2:00 pm

2:30 pm

3:00 pm

3:30 pm

4:30 pm

5:15 pm

Registration & Breakfast

7:30 am - 8:30 am (60 min)
Track 1, Track 2

Morning Keynote Talk

9:20 am - 9:45 am (25 min)
Track 1, Track 2

Morning Networking Break

9:45 am - 10:15 am (30 min)
Track 1, Track 2

Small Group Discussions

10:15 am - 11:45 am (90 min)
Track 1, Track 2

Group 1: Finding Expansion Through Strategic Partnerships: What’s the Right Approach for Your Business? 

Group 2: Recruiting Talent for Your Political Business and Keeping It

Group 3: Shift Your Mindset, Change Your Business: How Small Shifts in Mindset Can Stimulate Growth 

Group 4: Chasing Unpaid Invoices: A Perennial Problem in the Campaign Industry

Lunch

12:30 pm - 1:15 pm (45 min)
Track 1, Track 2

Afternoon Networking Break

2:30 pm - 3:00 pm (30 min)
Track 1, Track 2

Afternoon Keynote Talk

3:00 pm - 3:30 pm (30 min)
Track 1, Track 2

Get Inspired! Political Business Success Stories

3:30 pm - 4:30 pm (60 min)
Track 1, Track 2

Networking Cocktail Party

5:15 pm - 7:00 pm (105 min)
Track 1, Track 2

Get Tickets

The Premier Conference for Political Business Owners